TRADUCTOR

domingo, 30 de agosto de 2015

TOTA UNA ETERNITAT

21
TOTA UNA ETERNITAT


Tan sols fa un dia que la seva vida ha canviat de rumb, han passat vint anys sense sentir la calor d'un petó, la carícia escapada d'un ésser estimat, el murmuri d'una paraula d'amor dolça i atrevida.

Alguna cosa està passant en el seu interior, una força desconeguda crema des del més profund i es pregunta que és.

Els seus records adormits li envaeixen com una alenada calenta, aquest sentiment endormiscat, amagat, està aflorant sense cap control.

Sent tristesa pels seus anys de joventut perduts en l'aire, d'oportunitats dissipades sense sentit.

Durant llargs anys, ha estat cosint pedaços en el seu cor, una mica s'escapava d'entre els seus puntades, alguna cosa apareixia entre els fils que ella anava tancant, calmant per no deixar escapar alguna cosa impossible, impropi, inoportú, inabastable.

Fa un dia que va deixar enrere la seva vida sense il·lusions creient que el seu camí s'havia endinsat en un bosc fosc i sense sortida.
  
Fa només un dia que el seu cor està perdut, no entén res, confús i atordit es debat entre la lògica i la bogeria, la realitat i la insensatesa, l'amor o el desamor.

La vida l'està esperant amb les mans obertes, lliscant entre els seus dits aquestes carícies desitjades, aquells petons anhelats, aquests murmuris atrevits i provocadors, aquestes mirades desitjoses.

Gairebé pot sentir en tancar els ulls una suau brisa de dits suaus recorrent la seva pell, acariciant el seu cos pam a pam, poru a poru, de llavis humits besant sense por i amb passió, de sentir al costat del seu cos el cos de l'ésser estimat, aquest ésser que mai va tenir però que rememora, que mai va sentir però porta enganxat en cada centímetre del seu cos, sent aquesta mirada que mai va veure recorrent-la amb dolçor.

Una altra vida va existir és que es van estimar i han de repetir-ho, ella està confusa, aterrida, espantada, incrèdula ... esperançada. 
Els dies passen irremissiblement esperant la seva trucada, la llarga espera és densa i nerviosa, desitjada i turmentada, calenta com una brisa a la vora del mar.

Aquestes hores interminables de nena de quinze anys esperant un senyal, el so del telèfon és injust amb ella, la sobresalta i la desil·lusiona, la enerva i sumeix en un núvol llunyana passejant burleta pels seus pensaments.

El destí està jugant amb ella, imagina al seu estimat apropant-se a ella amb por i alhora amb valor, recuperant aquests anys perduts i aquestes carícies engalanades, renaixent aquests desitjos amagats a la butxaca, obrint les seves mans a l'aire llançant teranyines d'il·lusions.
Imagina seu ésser estimat cridant-la en somnis, abraçant entre els seus braços amb la passió continguda durant molt de temps i oferint-seu cos, la seva ment ... la seva ànima per tota l'eternitat.

Ella espera bonica per a ell ...

Ell ... està arribant.     

No hay comentarios:

Publicar un comentario